fredag, februari 01, 2013

Målet för februari

Idag är det dags för tuffare sisu träning igen. Hade tänkt springa intervaller tidigare på dagen då jag hade en stund för träning men såklart kom min kollega och lockade med på träning med crosscore. Blev träning för överkropp och mage.

Gick för att köpa mat efter jobbet så jag skulle orka träna. Rusade runt i butiken för att hitta något att äta. I kassakön stannade jag först upp och märkte att varenda en av de som stod runt om mig hade en chips påse eller godis påse i handen. Nu talar jag inte om några stycken utan jag hade närmare 20 personer runtom mig och alla!
Är väldigt hård mot mig själv när det gäller träning men när det gäller mat tillåter jag mig nuförtiden det mesta förutom kött då. Det jag däremot tycker är onödigt är att utsätta kroppen för allt salt i chipsen eller alla tillsatser och färgämnen i godiset. Blir nästan lite arg.
Har märkt hur lätt jag blir arg på senaste tiden. På jobbet har de pågång "vadslagning" med varann under kommande månad. Vissa ska inte äta godis och skräpmat. Andra ska inte klaga.. Själv bestämde jag mig för att jag tänker tänka positivare och lita på mig själv. Det är mitt mål för februari! Vad är ditt mål?

Nu börjar nästa träning!!


2 kommentarer:

 1. Hehe, jag anslöt mig till skaran med godispåsar på lördag :) Fast i mitt försvar innehöll min godispåse 140g och alla andras ca 1000g...

  Tycker att det låter smart att tänka positivt och lita på sig själv! Det verkar vara lite bristvara på det i vårt sammhälle.

  Slälv siktar jag på att följa mitt träningsprogram till punkt och pricka, och gå till gymmet och inte känna mig som en utomjording. lättare sagt än gjort!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känner att jag behöver lite mer balls och tro mer på mig själv än jag gjort hittills så det och att tänka positivt känns som ett tillräckligt tufft mål för februari ;-)

   Lycka till med träningen, du ska också tro på dig själv och inte känna dig som en utomjording! Ifall du har lust kan du nån dag kika in i fressi och säga hej om jag är på jobb :-)

   Radera