onsdag, januari 30, 2013

Nu är det slut på mina knäproblem!


Idag har jag varit till en kiropraktor som har gått igenom hela min kropp! Verkligen nöjd nu, äntligen någon som tar mitt knäproblem på allvar!
Har under åren varit till flera "experter" som inte undersökt ordentligt, skyllt på spända muskler och en massa konstiga orsaker. Men ingen har löst gåtan än.

Kom in till en trevlig mottagning och en glad kille kom emot mig. Han var väldigt duktig på sin grej, förklarade noggrant precis allt han gjorde och varför. Låg ner i en massa underliga ställningar och han bröt och knakade på mig.
Fick en ny tid till fredag, nu är det verkligen slut på mina knäproblem!

Efteråt hade jag lite tid innan jag skulle till jobbet så jag var på kaffe med en vän. Det har blivit mycket kaffe drickas på senaste tiden. Tror min kropp är i chock tillstånd då den i så många år varit utan kaffe och nu fått överdos på några veckor, varje dag. Haha.


6 kommentarer:

 1. Vad skönt när man hittar en som är duktig på sitt jobb!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag är faktiskt lättad att äntligen ha hittat någon som kan hjälpa mig! :-)

   Radera
 2. Skönt att få en ordentlig genomgång, hoppas det kommer till rätta nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror det blir riktigt bra nu, bara jag står ut med tanken att det inte händer på en natt ;-)

   Radera
 3. Va bra! Alltså hittade han någonting skumt med ditt knä eller?

  Jag ser också fram emot min träff med fysioterapeuten. 1 timme har hon tid att kolla igenom hur jag fungerar och inte fungerar. :)

  Varför har du nu börjat dricka massor med kaffe om du inte alls drack tidigare? :) (Själv dricker jag 100 liter per dag, blä)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, inte direkt i själva knäet just nu. Men alla knäppa problem jag någonsin haft känns som om de hänger ihop med varann. Just nu går tror jag starkt på att det blir fixat med detta!! :-)

   Hoppas det går bra med fysioterapeuten och att du också får något svar! Det jobbigaste som finns när man springer runt hos olika specialister är då de inte har något svar till varför du har problemet.

   Ja, varför dricker jag kaffe nu, då jag inte gjort det tidigare. Hmm.. det är en väldigt bra fråga. Började med en kopp av appelsinkaffe för att det doftade gott och jag var hooked. Har alltså tidigare varit en väldigt duktig kaffe-junkie (för några år sen). Nu blir det nog närmare 100 liter för min del också ;-)

   Radera