söndag, oktober 07, 2012

Fint från Röhnisch

Fick förra veckan på posten den finaste vinterjackan jag någonsin ägt. Så förälskad i den glada färgen och matchade jackan med gråa vantar, mössa och halsduk. Kände mig faktiskt fin i jackan! Nu kan snön och vintern komma för jag är beredd.


Jag har alltså på mig Polaris jacket i fire färg. Har även på mig Cable knitted mittens, hat och tube. Är förälskad! Blev så ivrig och glad då det plingade på dörren och jag äntligen fick i händerna mitt fina paket, tog några sekunder så hade jag slitit upp det och slängt jackan på axlarna!


Här är även andra favoriter från Röhnisch höst kollektion..Så här glad och sprallig blir man då man kommer ut första gången förs på eftermiddagen. På mig har jag Norah Print Racerback och Anti Shake tights. Anti shake tightsen är något jag rekommenderar att alla som tränar har i sin garderob. Alla vill väl se snygga ut och det fixar dessa tights. Verkligen designat för alla former och sorters kvinnor. Jag har själv flera par Anti shake tights!Här har jag på mig Seamless racerback och Seamless tights (som jag nyss lottade ut på bloggen). Måste säga att tightsen överraskade mig. Jag har aldrig köpt tights med kjol trots att det ser snyggt ut för jag har tänkt att det är obekvämt och konstigt men jag gillar dessa tights så mycket att efter första daten med dem, blev jag kär. Går med dem till butiken, banken, gymmet, skogen och på löprundan. Det kommer garanterat att få flytta in några extra par i min garderob. Linnet är också något jag var lite skeptisk med då jag som oftast tränar i väldigt spända kläder och aldrig klär mig i lösa träningslinnen. Linnet har under ett lager med spändare topp och utan på en lösare topp med smala axelband, överraskades också positivt då jag prövade det, kände mig så fin. Det bästa med seamless kollektionen är enligt mig att kläderna verkligen är bekväma, det är ett plus att de ser bra ut.

Du kan gå in på Röhnisch webshop och kolla in mer, kläderna finns i olika snygga färger och former.

Lucky me! Lucky you!!

13 kommentarer:

 1. Superfin vinterjacka, gillar färgen! Du passar jättebra i den! Ska ta mig en titt på hemsidan!:)

  SvaraRadera
 2. Även jag ska ta mig en titt på hemsidan. Din vinterjacka är superfin! :)

  SvaraRadera
 3. Ååååh vilken fin jacka i en alldeles underbar färg! Du passar urbra i den! Wow! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina du! Färgen gör mig så glad, helt underbar. Finaste vinterjackan jag haft!

   Radera
 4. Vad fina. Ska titta in på hemsidan. Underbar färg på rocken! -Klara

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör det, det finns en massa fina alternativ :-)

   Radera
 5. Jag gillar Röhnisch golfkläder väldigt mycket, visste inte att de hade vinterjackor. Snygg är din jacka, passar fint på dig. Jag måste nog kika in på hemsidan jag med. :)

  SvaraRadera
 6. Ååh vad fin jacka!! Jag gillar också anti shake tightsen de e mina favoriter

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Anti Shake tightsen är nog bästa tightsen! Både till utseende och så är de bekväma. :-)

   Radera
 7. Vilken storlek har du i den här jackan? :)

  SvaraRadera