torsdag, november 08, 2012

Liams födelsedag

Jag lever ännu men har nu spenderat mer tid med familjen och därför bloggat lite sämre.
Idag fyllde vår lilla Liam 2 år och vi har haft fullt upp hela dagen.

Vi startade med lite paketöppning och efter det åkte vi iväg till knatterytmiken där de sjöng för honom och vi bjöd på blåbärsmuffins.
Från knatterytmiken åkte vi via en loppis och fyndade lite grejer. Från loppisen åkte vi hem för att sova dagssömn. Medan Liam sov hann jag med lite snabb magträning.
När Peter kom hem fortsatte äventyret med att vi åkte till Hoplop och där busade vi en timme innan det var dags att åka hem.. Väl hemma tror jag det var mamma och pappa som var mest utmattade av dagen och då väntade ett hem att städa, kakor att förbereda och en massa annat smått att fixa inför helgens kalas.
Så här roligt är det i Hoplop, rekommenderar att ta barnen dit eller låna någon annans för att få leka lite.2 kommentarer:

 1. Undrar om två vuxna människor kan åka till sådana ställen också och hoppa lite... stengillar sådana hoppgrejer, studsmattor o allt möjligt.

  Grattis till Liam på födelsedagen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag rekommenderar att låna någons barn för att åka och leka, hur kul som helst. Vi brukar ha ungefär lika kul jag och Liam ;-)

   Radera