söndag, november 18, 2012

Extempore intervaller

Efter skolan idag tränade jag lite extempore intervaller inomhus. Orsaken till inomhusträningen var regn och tråk ute och jag var helt enkelt inte motiverad nog att springa i storm. Orsaken till intervaller var att jag tycker det är sååå tråkigt att springa inomhus så nu gick det i alla fall snabbt! Blev ett pass på 5x400m semihårt med joggvila 30 sek och efter det 5x200m fullt med gåvila. Självklart också upp och ned jogg. Då jag efteråt kollade hur långt jag sprungit tyckte endomondo att jag sprungit 40m och på en medelhastighet 92,28min/km, jag väljer att lita på känslan efteråt istället ;-)Sprang i mitt favorit linne från Röhnisch, Norah print racerback, älskar det linnet. Det är så TUNT och SKÖNT då man tränar hårt är det perfekt. Passade fint med mina Anti Shake tights!


Efteråt blev det lite mage hemma en riktigt kort stund innan kvällsrutinerna. Imorgon ska jag träffa min PT-kund och på dagen hoppas jag på ett styrkepass i gymmet för överkroppen.

Vad har du tränat under helgen?

4 kommentarer:

 1. Jag har tränat spinning, simning och crossfit :) Härlig blandning! ;)

  Tack för ditt mail!:) Jag skulle gå in nu och svara men så hittar jag inte på det igen:( mycket märkligt! har du det sparat som skickat och kan skicka det igen? Hoppas!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska kolla ikväll ifall det finns kvar :-) Låter verkligen som en härlig blandning träning ;-)

   Radera
 2. jag håller med. Ska man springa inne är intervaller perfekt. Det går fort och man slipper tråk-känslan! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Lyfter hatten för de som klarar av att springa 24 timmar inomhus på en bana som är ca 400m lång. Kräver verkligen tålamod! ;-)

   Radera