fredag, november 16, 2012

Ett väldigt pinsam återhämtningspass

Idag i skolan har vi gått igenom kost, så otroligt intressant och samtidigt lite grann skrämmande. Den här helgen är självklart fortsättning på min PT-utbildning men samtidigt hade man möjligheten att även delta i söndagens föreläsning och tent och därmed få en liten utbildning inom kost också, som krävs för att sedan delta i skolans kostrådgivare/coach? utbildning. Lite osäker vad det är på svenska då jag går alla mina utbildningar på finska.

Jag och min vän skeletor i skolan

Dagen har alltså till stor del gått ut på att sitta still och lyssna och jag hade rört mig så lite så det pirrade i kroppen. När jag kom hem bestämde jag mig för lite skön återhämtnings löpning som är början på min pinsamma historia...

Paarty paarty känsla innan passet bådar inte gott!!

Jag sprang i lugnt tempo (ca.5.40-5.50 min/km). Eftersom jag ofta brukar springa på fredag och lördag kvällar då jag helt enkelt njuter av ensamheten och lugnet då alla andra bestämt sig för att ta ledigt (och tro mig, träffar aldrig någon annan under passen på fredag eller lördag).
Sprang lugnt för mig själv in på en väg som går runt så jag kommer ut på ett ställe närmare där vi bor, brukar ofta springa runt den vägen då det inte rör sig så mycket folk där. Jag hade musik i öronen med hög volym (tydligen allt för hög). Lyssnade på Sir Reg-Drink Up Ya Sinners (fredagen till ära) och självklart vrålade jag med så högt jag kunde, jag var ju ensam. Efter den kom nästa låt Flogging Molly- Selfish Man och jag fortsatte min konsert, då menar jag faktiskt att jag t.o.m. sjöng med då det bara var musik, lallaalallalalala som värsta idioten...
Då jag närmade mig slutet på vägen märkte jag att jag inte var ensam, det sprang en kille ett par meter bakom mig!!!! Jag skämdes så mycket att jag rusade iväg, en kilometer sprang jag så hårt jag bara kunde. När jag varken såg killen eller vägen längre lugnade jag tempot och sprang hem tomatröd i ansiktet!

Nu är jag säker på att vägen har en förbannelse på sig (eller kanske har jag?) De senaste gångerna jag sprungit där har det hänt knäppa grejer. Så ifall någon har lust att gå på gratis cirkus får man gärna följa med på min löptur, det bjuder jag på!

Cheers!

6 kommentarer:

  1. Hahaha, du får se det som att du helt säkert förgyllde hans fredag kväll :D

    SvaraRadera
  2. Hahaha! Sånt får man bjuda på! ;-)

    SvaraRadera
  3. Ett bra sätt att få till en spontan fartlek ;)

    SvaraRadera