fredag, oktober 19, 2012

Söker PT kund till skoluppgift!

Jag söker just nu en kund till en uppgift i skolan, allt utgår från kundens målsättningar och är alltså i princip som vilken PT som helst men jag ska skriva början och slut rapport på: var vi är och vart vi vill komma med träningen och sedan hur det gick. Skulle helst ha någon jag inte känner, så ifall du har lust att komma som kund eller vet någon som skulle vara intresserad så får du gärna kontakta mig!
7 kommentarer:

 1. Svar
  1. Kan gärna hjälpa dig ifall du har några mål. Till skolan söker jag en människa jag inte överhuvudtaget känner då de rekommenderade detta i skolan. Men ifall du är intresserad av något samarbete får du gärna maila mig :-) Ha en fin söndag!

   Radera
 2. har det nån skillnad vilken gren det gäller?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej ingen skillnad. Det är som en vanlig PT men jag skriver en rapport i början och slutet och helt enligt kundens målsättningar. :-)

   Radera
 3. Hej! Har mailat dig!

  SvaraRadera
 4. Om du fortfarande letar efter någon så skulle jag kunna "ställa upp". Ställer lite andra krav på dig som PT än "normala kunder" kanske och dessutom skulle det vara distans-coaching.

  SvaraRadera
 5. Så kul att hitta till olika bloggar när man söker efter bilder, sökte PT och hamnade här! Härlig blogg du har! :) Lånar denna bild till min blogg.... :)
  http://bananajaana.blogspot.se

  SvaraRadera