torsdag, oktober 18, 2012

Röhnisch SS13

Var på resa till Stockholm i början av veckan och fick chansen att se Röhnisch vår/sommarkollektion. Det var granna färger, snygga tights och tuffa detaljer på linnena. 


Älskade den rosa reflexvästen i spets. Tycker själv att reflexvästar annars är rätt så fula så den här blev jag mest förtjust i. Väntar på att få klä mig i den på löprundan!Detaljerna var snygga och kvinnliga och gav kläderna ett lite lyxigare utseende. Jag gillade väldigt mycket linnet med spetsdetalj på ryggen (som fanns i flera färger). Det är ett linne som man både kan ha till träning och med jeans till vardags.
Det fanns linnen som var lite tajtare och lösa linnen och t-shits så man kan mix-and-match hur man vill. 


 Anti shake tightsen fanns med olika färgers detalj, för att matcha alla överdelar. Dessutom fanns det tuffa tights i lysande blått och silver.


Väldigt mycket att välja mellan och i olika stilar. Passar till danstimmen, yogapasset och på löprundan beroende på hur man själv kombinerar.
Nu är det bara att vänta på våren.. 

10 kommentarer:

 1. Vilka ljuvliga detaljer på linnena! Ett linne med spetsdetaljer skulle jag gärna ha till min sportklädesgarderob. Och de silvriga tightsen är ganska snygga de med ;).

  SvaraRadera
 2. Mycket snyggt och gillar FÄRG! De blåa tuffa tightsen vill jag ha, randigt funkar alltid och detajer är kul! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Färg gillar jag med!! De blå tightsen kommer jag köpa så fort de kommer till butiken, blev så förälskad i dem ;-)

   Radera
 3. Mycket fint! Gillar också den rosa reflexvästen :)

  SvaraRadera
 4. Röhnisch har sannerligen ryckt upp sig på senaste. Grymt snygga grejer överlag numera. Älskar ditt bloggnamn förresten. Underbart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar verkligen Röhnisch, fina kläder men framför allt så funkar de verkligen och är bekväma. :-) Tack, jag är inte värst argsint av mig men roligt är det ändå, hehe ;-)

   Radera
 5. Den gröna toppen verkar hur snygg som helst, den måste jag spana in närmare!

  SvaraRadera