onsdag, oktober 03, 2012

För mycket tränings iver, måste landa på jorden igen!!

Aslång dag på jobbet idag, började klockan 7.00 och slutade klockan 20.00. Känner i hela kroppen att jag behöver sömn!
I morgonbitti bär det av till Helsingfors då vi ska på knatterytmik och efter det ska jag igen på jobb till klockan 20, det är faktiskt rätt så roligt att umgås och jobba med gamla arbetskompisar jag inte sett på länge, samtidigt längtar jag efter vår lediga helg! Hur länge tror ni den hålls ledig?Det roliga idag: fick en massa bra crossfit träningsprogram av en annan roligt träningstok! Can´t wait att pröva på dem!! Borde kanske stiga tidigt upp imorgon och köra ett pass på morgonen innan vi åker in till stan.. hmm.. eller skön morgonlöpning? Så svårt att bestämma mig, då jag igen vill göra allt, känner mig allt för ivrig! Måste hoppa ner på jorden igen, haha.
Är ivrig på att börja triathlon träna, är också ivrig på cykling (typ downhill och annan extrem cykling), ivrig på löpning (vilket nog passar med triathlon ihop), ivrig på crossfit träning och skulle vilja börja yoga.
Jag önskar mig några dagar till i veckan till julklapp!!

Dagens träning blev alltså efter 13h jobb, 3x1min planka + 3x1min/sida sidoplanka. (viktig daglig kvällsrutin spelar ingen roll hur trött jag är, haha).
Vad har du tränat idag?

2 kommentarer:

  1. Jag önskar mig också några dagar till i veckan i julklapp!:)

    Kul med crossfit. Jag körde faktiskt det ikväll, tokjobbigt men så roligt och effektivt! :)

    SvaraRadera
  2. Heh, klockren mening det där om att vilja ha fler dagar i veckan som julklapp!! :) Jag håller så med, fler dagar i veckan vore ljuvligt. För som du säger, det finns ju så mycket kul att göra. Kram på dig och trevlig helg! :)

    SvaraRadera