torsdag, oktober 04, 2012

Rolig överraskning efter jobbet

Idag då jag kom hem från jobbet hade jag fått ett paket från Shock Absorber med tre olika sportbh:n. Snygga, bekväma och väldigt annorlunda från mina andra sportbhar.
Jag ska göra ett inlägg med lite nya sportkläder jag har och tips på vilka jag gillat mest, med en massa bilder, under helgen då jag har tid att fotografera lite mer. Så stay tuned!
Dessutom har du chans att vinna ett par snygga träningstights från Röhnisch, så glöm inte gå med och tävla HÄR. Sista dagen imorgon. Här är min favorit av de sportbh:ar jag fick idag. Gillade alla men lite extra bekväm och fin var den här tycker jag.


Imorgon har jag PT-kund på morgonen och på eftermiddagen jobb. Sitter och funderar på lite framtidsarbetsplaner jag och en vän har gällande arbete och samtidigt har jag på gångs lite nytt bloggande med en annan vän om lite framtida träningsutmaningar, ska skriva mer om det då vi kommer igång!! Mycket spännande och roligt just nu som gör att det pirrar i magen.

Hoppas alla haft en riktigt bra torsdag!

6 kommentarer:

 1. Fin topp!! Spännande med så mkt på gång! Vad är det för pt utbildning som du går? Jag är riktigt sugen på det jag också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Studerar på en finsk skola som heter Trainer4you, har faktiskt varit väldigt nöjd :-) känns så kul att vara omringad av en massa andra som tränar mycket :-) rekommenderar att gå skolningen trots att man kanske inte tänkt jobba som PT då man lär sig så mycket som man själv har nytta av. Själv har jag tänkt satsa på detta och jobba som PT :-)

   Radera
 2. Vilken snygg bh! Jag har länge funderat på att köpa en ShockAbsorber-bh eftersom jag hört och läst så mycket gott om dem, men de är ju inte precis billiga...Så jag fortsätter fundera ;).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de är, som rykten säger, väldigt bra. Jag har gillat mina väldigt mycket. Håll utkik på bloggen då jag kommer ha en tävling snart med en shockabsorber behå. :-) men kan bara säga att de är värda sitt pris ;-)

   Radera
 3. Snyggt! Gillar verkligen ShockAbsorbers-bhån jag med, de passar även lite större tjejer som jag.. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de är faktiskt bra! Kul med så många olika alternativ till olika sporter de är verkligen genomtänkta och bekväma!

   Radera