tisdag, oktober 02, 2012

Gymträning och Bodybalance

Idag har vi lekt hemma med Liam. På kvällen fick Liam hälsa på hos sina gudföräldrar (alltså min bror och hans sambo) medan jag skämde bort mig själv med hård gymträning för överkroppen, core med TRX och efter det lite cykel intervaller som kändes skit tunga. Som avslutning på den tuffa träningen gick jag på Bodybalance pass. Perfekt avslut på denna dag! Jag kände mig lugn och för första gången på länge verkligen avslappnad efter dagens Bodybalance pass, detta ska jag göra minst en gång i veckan, för det är jag värd!! Brukar känna mig obekväm och vill bara springa ut under avslappningen i slutet men den underbara tjejen som drog Bodybalancen fick mig att verkligen slappna av och ligga still, hur kul är inte det!


Dagens träningsoutfit var Röhnisch cross bra, Nike linne, Röhnisch Anti shake tights, david strumpor och Asics skor.


Imorgon är det jobb från klockan sju på morgonen till åtta på kvällen. Nu ska jag fixa ihop maten färdig och gå och lägga mig.


Svettig och lycklig efter en skön träningskväll!
Hoppas alla haft en skön tisdag!

2 kommentarer:

  1. Härlig gymkväll! Jag har aldrig provat body balance trots att vi har det på gymmet här, kanske borde ta tag i den biten också. Så mycket man vill hinna med! :) Hoppas du får en bra jobbdag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det var otroligt skönt!! Rekommenderar att pröva på BodyBalance, tycker det var hur skönt som helst!

      Radera