lördag, oktober 13, 2012

Cirkelträning och lördagsfunderingar

Igår var jag på jobb hela kvällen. Mitt knä känns bättre, mycket bättre. Det gör inte ont att böja längre och jag prövade hoppa och gjorde ett par knäböj för att kolla hur det kändes. Det är som om jag inte haft något fel på det. Tror ändå det är smart att gå till en ortoped och kolla upp vad som är felet då det så plötsligt började göra ont igen.
Idag har jag tränat ett cirkelpass hemma (känns som om jag inte hinner med något annat) och efter det lagat mat till jobbet, för resten av dagen kommer jag att vara på jobb.
Imorgon ska vi åka till fina Åbo för lite spännande program och på måndag åker jag ioväg till Stockholm. Känner att min kalender är fullbokad helatiden och jag måste nästan skriva in tidpunkter när det är okej att andas och gå på toa.

Dagens fråga till alla läsare: Varför tar man åt sig så mycket olika uppgifter att man inte hinner leva?

Så här såg dagens pass ut:
Uppvärmning med hopprep
Armhävningar
Sumoknäböj med hopp
Rygglyft (dra armar bak)
Benlyft på bänk (uppe drar du benen ihop)
Dip på bänk
Höftlyft på ett ben
Plankor (ryggen, sidan och vanlig alla 3x1min)

Detta pass körde jag 3 gånger och varje övning 1min, kändes tungt men så skönt när man fick vila mellan passen. I början av varje set hoppade jag 1-2min hopprep.

3 kommentarer:

  1. Jag har funderat på samma, varför tar man åt sig så mycket uppgifter och planerar så mycket program att man knappt hinner andas? Jag njuter av lite stress och en full kalender, men emellanåt saknar jag också ett lugnare liv med mer tid åt träning etc! :) Faktiskt en sak värd att tänka på ;).

    SvaraRadera
  2. Så skönt att knät känns bättre! Jag känner igen det där att ta åt sig alldeles för mycket, men jag har nu blivit bättre på att säga nej och lyssna på mig själv! Ta hand om dig! Hoppas du haft en fin helg!

    SvaraRadera
  3. Vet inte, har också funderat på varför man gör det!

    SvaraRadera