lördag, september 22, 2012

Förberedelser inför morgondagens lopp

En till dag på skolan. Gillar så mycket vår klass, det är så inspirerade och roliga människor. Känner mig så glad att jag börjat skolan, njuter av att vara runt människor som förstår och tänker på samma sätt. Runt människor där träningen verkligen är viktig på allvar och jag njuter av att se hur andra njuter av att få göra det de verkligen vill.
Vi hade en väldigt bra lärare och jag har lärt mig en hel hög nya bra grejer jag kommer att ha stor användning för med kunder.Vi har gjort olika slags tester. Prövat pulser, styrke- och rörelsetester och en massa annat väldigt intressant. Samtidigt som helgen gett en massa verktyg inför nya kunder så har jag lärt mig en del om mig själv också. Jag är så, precis där jag vill vara!!!

Nu kokar jag pasta och tänkte äta lite extra kolhydrater idag för att ladda upp lite grann inför morgondagen halvmarathon. Inga desto större planer än att idag fara ut på en kort "väcka benen" runda och äta en massa. Imorgon blir det rätt så tidig väckning då jag måste söka ut min nummerlapp en senast en timme innan start och starten går klockan 11. Min plan är bara att fara och springa på känsla, inte pressa ifall det känns tokigt. Har inga måsten på PB imorgon utan mer ett måste på att bli hög av stämningen på loppet!


2 kommentarer:

  1. Åh Vad kul med pt utbildning! Hur lång är den du läser?

    Jag tänkte också ladda med extra mkt gott ikväll, tänkte också springa långt imorn :)

    Lycka till på loppet! Hoppas det blir ett bra och härligt lopp! Skönt och springa på känsla, då brukar det bli som bäst!

    Hejar-rop och energikramar!

    SvaraRadera