fredag, september 21, 2012

Våga pröva på något nytt?

Har funderat och funderat och funderat och kommit fram till att jag vill ha en ordentlig utmaning att träna inför. Eftersom löpning ligger så nära hjärtat men mitt intresse inte enbart går ut på löpning tänkte jag att det kunde vara otroligt kul att träna inför triathlon!! Varierande träning där man knappast tröttnar så lätt. En idé som bara känns bättre och bättre.
Har inte på en väldigt lång tid känt mig så ovetande på vad jag vill göra, löpning har alltid vunnit innan tanken ens nått hjärnan. Nu lockar det att bli starkare, utmana mig själv och pröva på något nytt. Detta känns spännande och roligt. Motiverad på ett hel nytt sätt.

Vad för träning satsar du på och vågar du utmana dig själv för något nytt?

6 kommentarer:

 1. Vad roligt!! Kör hårt!
  Jag satsar på att bli stark som ett djur och mer teknisk i min klättring. Detta med fokus på tung styrka och mycket klättring. Och cykel för extra förbränning :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker det är hur coolt som helst med klättrning och skulle definitivt satsa på det ifall jag inte vore så pinsamt höjdrädd ;-)

   Radera
 2. wow! för mig är löpning på allvar nåt nytt. och ny utmaning att försöka bli snabbare o bättre. o att delta i flera lopp. är fortfarande nybörjare jämfört med dej och många andra. din blogg är väldigt inspirerande, kul!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hah, du har ju skit bra tider, imponerad!! Tack, vad kul att du gillade bloggen!!!:-)

   Radera