söndag, september 23, 2012

Halvmarathon, våta skor och en kall öl

På morgonen åkte jag iväg till Otnäs för att springa esbo strandmaratons halvmaraton.
Sprang loppet på 1h50min så inget PB men det spelar absolut ingen roll för mig eftersom jag bara var glad att klä om mig till torra kläder och åka hem i duschen.
Snälla, söta, Michaela tog bilder och hejade, tusen tack snälla du!!


20min innan start med Anna och Sanna i cafét.Just innan start med Anna och Sanna, Michaela var vår paparazzi. Kul att ha någon annan med sig att prata med innan start, brukar bli lite långtråkigt och pirrigt annars. Lite hopp och skratt för att få upp fiilisen. Måste medge att regnet var en riktig "party pooper".


Fick mot slutet lite ont i knäet, p.g.a. för spända muskler och så spände jag mig hela tiden då det var så kallt. Sprang och sjöng i takt med bra punk musik från hörlurarna och tänkte inte alls på hur långt det var kvar. Då det plötsligt såg bekant ut svängde jag om mig och frågade mannen bakom mig, är vi i mååål? Stackaren som lunkade på och hade jobbigt skakade på huvudet och sa ja. Han förstod inte hur jag kunnat missa det. Jag blev bara glad, såg mina varma (och framför allt torra kläder) framför mig och började springa iväg som en galning, hurraaa, vad roligt :-)

Dagens outfit var: Craft underställs blus, Running Finland/Salomon jacka, Röhnisch Anti Shake tights, Adidas/Stella McCartney shorts, Gococo strumpor och Asics Ds trainers. Denna outfit funkade fint. Var dock lite för varmt..


Här i mål, efter återhämtningsdricka och vatten är det lätt att se glad ut igen. Efter ett byte till torra kläder, en dusch och ett klädbyte till normala kläder åkte vi på två års kalas och firade en söt liten kille. 
Hemma åt vi tacon med sojakross och drack en kall öl, vilket var ett perfekt slut på både helgen och kvällen. Kul att märka att jag ännu är lite knäpp och trots regn och en tung skolhelg bakom ändå väljer löpning framför soffan. Det glädjer mig!

14 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tack! Och tusen tack till dig som hejade och fotade, snällt att du kom trots regnet :-)

   Radera
 2. Stort Grattis till målgången!! Bra jobbat där i regnet! Snygg outfit, du passar fint i lila! :) Hoppas du och knät mår bra idag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag älskar min lila jacka, den är en av mina favoriter ;-) Mitt knä mår nog bra nu, måste bara stretcha lite, var lite för spänd och stel i musklerna bara :-)

   Radera
 3. Grattis till halvmaran! Härligt då du ser så glad ut fast vädret var dåligt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det är "framför-kameran-smile" haha :-D

   Radera
 4. Vilket löparväder! Bra jobbat även om det inte blev något pb.

  SvaraRadera
 5. Svar
  1. Tack!! Ja, jag verkar ha lite dålig tur med de senaste loppen då alla har varit i regn och rusk!

   Radera
 6. Vilken prestation, GRATTIS. Men som sagt skit väder....

  SvaraRadera
 7. Härligt, ja, förutom vädret då. Att springa på 1.50 bara sådär är ju kanon!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, kändes i varjefall bättre än om jag hade skippat det p.g.a. vädret :-) Så jag är nöjd, för vad kunde vara bättre än en halvmara på söndagmorgon?

   Radera