lördag, juni 30, 2012

Skolan och skolgymmet

Mitt IQ sjönk till ungefär 2 p.g.a. varm syrefri luft och tom mage.

Idag hann jag nästan bli lite sur också så hungrig jag blev och då åt jag faktiskt kvark innan vi gick ner till gymmet. Man blir hungrig då man måste koncentrera sig och lära sig så mycket på så lite tid. Känns som om huvudet snart exploderar så mycket info jag har i det. Nu ska jag lägga ner en stund på att läsa och upprepa lite för att få allting att fastna. Skolningen är så bra, verkligen. Det är ganska mycket mer utmaning i den här perioden så det krävs verkligen att man läser och tränar själv en hel del.
Många är verkligen vältränade och har gått på gym långa tider men har ändå blivit lärda t.ex. att ryggen är rak då den ser rak ut då den egentligen är rak då den lite svankar. Flera grejer de som jobbar på gym lär ut kan vara fel nu, eftersom allting uppdateras så ofta och i detta yrke måste du vara aktiv och hålla reda på  nya grejer helatiden. Studierna tar egentligen aldrig slut. Alla som ger ut gymträningsprogram har dock inte uppdaterat sina studier och har därmed lite fel tekniker, då de ändras rätt så ofta.
Efter maten gick det mycket bättre. Vi tränade teknik i gymmet, igår gick vi igenom nedre kroppen och idag övre kroppen och i morgon bålen. Lärde oss grundtekniken för rörelserna och prövade parvis. I kväll ska jag träna hemmaträning. I morgon morgonlänk igen och sedan skolan. De här två dagarna har gått så fort och mitt huvud är så fyllt med tankar om träning och muskler att jag knappt har någon energi kvar i kroppen. Måste ändå göra två träningsprogram till i morgon, ett där man tränar i princip hela kroppen (som passar för sådana som tränar 1-3ggr i veckan) och ett uppdelat program där du tränar olika muskelgrupper olika dagar (passar sådana som tränar 2-4ggr i veckan). Helt kul uppgift enligt mig, då vi snart ska göra detta för människor i verkligheten. Förutom detta program blir det TV-mys med mig själv ikväll!

Och sist måste jag ännu säga att idag skulle jag ha sprungit Paavo Nurmi maraton men det blev inte riktigt så. Det var en vänlig själ som svarade på mitt mail där jag frågade om jag får flytta till nästa år, och det fick jag. Så glad för det.


2 kommentarer:

  1. Verkar som om det är en väldigt bra utbildning med kompetenta lärare. Lite mer fett innan nästa träning så kanske inte hungern blir så påtaglig.

    SvaraRadera
  2. Faktiskt väldigt bra tränare har vi. Det är bara så intensivt under en helg i månaden så man får huvudvärk så fullproppat huvudet är av info. Ska nog äta bättre före gymmet imorgon då vi har lite tuffare träning :)

    SvaraRadera