måndag, juni 25, 2012

Långpass blev terrängpass

Hade planerat långpass för idag. Kollade ut genom fönstret och blev inte alls lockad att fara ut och springa. Satte mig istället framför datorn och slöade. Kollade att maratonmamman hade varit hurtig och cyklat och sprungit i ösregnet, fick så klart lite dåligt samvete så jag klädde på mig träningskläderna och stack iväg.

Eftersom Peter hade grejer att göra så hängde Liam med i vagnen. Jag funderade vart jag skulle springa, ville ha en fin rutt med vacker natur eftersom motivationen var nära noll. Jag sprang till sist en 14km länk med största delen terräng, uppåt lutning nästan hela vägen, tänkte dö.
Jag kollade inte så noga farten men tippar på att det var ett 6min/km medeltempo och jag lovar mina ben gav allt. Detta pass var som en kombination av värsta styrketräningen, långpasset, backträning och intervallträning allt i ett. Det var utan tvekan den tyngsta länken på länge!

Vi träffade en massa söta kompisar på vägen men han här var lite extra söt och stor. Vi räddade honom från en otrevlig död.

Väl hemma gjorde jag min plank-set för idag och sedan väntade en lång välförtjänt varm dusch! Aaah.
Blev inte så långt som tänkt men blev definitivt hårdare än tänkt!

4 kommentarer:

 1. Superbra, vad härligt kämpat!! Jag sprang 7 igår och benet lider idag, men det blir lite rehab och styrka här senare. Nu sprack det ju upp och regnet försvann!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äsch vad jobbigt med benet. Hoppas du snart slipper det! (det onda inte benet) Ja, det blev ju en fin kväll efter allt regn!

   Radera
 2. Kul att det var den här vägen i dag, oftast är det du som ger mig dåligt samvete! Bra kämpat!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vare dig for jag iväg igår. Annars vet jag med säkerhet att det inte blivit av! :)

   Radera