torsdag, februari 09, 2012

Börjar tröttna på det kalla vädret!

Idag skulle vi fara på babyrytmik men på morgonen märkte vi att Liam ännu var för sjuk för det så det var slöa dagen hemma i pyjamas idag istället. Vi såg på cars filmen och så lekte vi i Liams tält.. Hann lite uppdatera bloggen medan Liam sov en stund på balkongen, det var -10°c så jag vågade ha honom ute en stund fast han är sjuk. Kollade idag på vad de har lovat för väder och det verkar bli varmare på lördag, thank god, för jag börjar tröttna på det kalla vädret!!

På kvällen när Peter kom hem från jobbet for jag ut och springa i det iskalla vädret (-18°c). Enligt mitt springprogram borde jag ha haft fartuthållighet idag men det var så kallt så jag satsade på lite lugnare länk och i slutet lite jämfotahopp över åker här nära. Sprang alltså bara 7,5km för hörlurarna föll helatiden ur öronen, buffen gled helatiden ner och händerna frös när jag skulle rätta till det. (Så irriterande! Jag lovar, det var riktigt nära att buffen skulle hamna i roskisen på vägen).Nu ska jag äta kvällsmål och sen se på tv och försöka slutföra åtminstone ett av alla min hundra påbörjade virknings projekt!

2 kommentarer:

  1. Är också sååå less på det här vädret!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, usch! Men å andra sidan måste man springa hårdare för att hålla sig varm ;) Försöker se nåt positivt i det, haha!

      Radera