torsdag, december 27, 2012

Skärgårdslöpning och julstämning

Jag lever ännu och har inte slutat blogga!! Har haft mycket att göra och valde att fira julen i lugn och ro med familjen, finaste julen någonsin blev det då vi valde lugn och mysig julstämning över julstressen.
Efter julafton åkte vi till skärgården för att stanna till lördag. Jag kom igår ut på en löprunda i ett perfekt vinterväder. Vanligtvis då jag springer på vintern brukar jag springa och tänka på hur skönt det är när man kommer hem. Igår var det inte så, jag njöt faktiskt av själva stunden. Det var varmt och skönt ute och trots lite snöyra var det lugnt.
Blev en löptur på 11km och efteråt lite core träning.
Klädde mig i Röhnisch väst, under hade jag ett underställ från Helly Hansen. Anti Shake tights och kompressions strumpor från Gococo och handskar från Craft (fick i julklapp och de är bästa handskarna jag någonsin haft!)
Kanske inte låter som om jag hade mycket kläder men det var precis perfekt, jag varken frös eller hade för varmt. Det är skönt med vinterlöpning då temperaturen ligger på 0 till -10 sen är det bara jobbigt.

Idag ska vi till Korpo gymmet som är mindre än vårt vardagsrum men har precis de grejer som gör ett gym bra! Liams gudfar Dan och Peter ska hänga med! Nästa på tur är benpass!

Hoppas alla hade en lugn och skön jul och njöt med familjen. För i slutänden är familjen det ända som har någon betydelse. Vi förstod det i år och åkte pulka istället för att städa, såg på film och badade istället för att stressa med julmaten. När stunden kom och maten skulle fixas blev det minst lika bra men hela dagen kom vi igenom med ett stort leende på läpparna och inte en ända sur min! Det är det julen handlar om och inte högar av paket eller ett skinande hem .. (Kan ärligt medge att vårt hem inte sken och jag köpte jullådorna istället för att laga dem själv, som jag gjort alla andra åren, och det var definitivt värt den extra tid vi fick för att njuta av varandra!!)
En bra start på det nya året fullt med iver och glädje, önskar jag er alla! Ett av mina många nyårslöften är att bli en bättre bloggare, hehe, lovar!

6 kommentarer:

 1. låter väldigt mysigt och fint!

  önskar er en god fortsättning!! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var fint och skönt. :-) Tack, du med! Kram

   Radera
 2. Åh, det där lät ju jättehärligt! Håller med dig om att familjen ändå är allra viktigast under julen, strunt samma om det ligger lite damm här och där. Du är en klok tjej Amanda! Gott nytt år på dig! :) <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, tack Michaela ;-) Gott Nytt År på dig med! Kram

   Radera
 3. Gillar din inställning till Julstressen. Vi hade tjocka släkten hos oss, och frun stressade på, för att efteråt konstatera hur onödigt det sist och slut var att försöka få "ordning på allt".

  Gott Nytt år!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, det bestämde jag mig för att skippa, hehe ;-)
   Gott Nytt År!!

   Radera