söndag, december 30, 2012

Långpass med Running Finland

Under juldagarna har jag hunnit springa nästan 50km, tränat två styrkepass på gymmet och lite hemma träning. Under kommande vecka (flytt veckan) ska jag försöka vara så mycket som möjligt till gymmet och kolla in lite hur allting fungerar och gå på några gruppträningstimmar för att veta lite mer om allting innan jag börjar jobba. Ska bli kul!!

Idag var det långpass med Running Finland och jag hann äntligen med! Skön lugn löptur med trevligt sällskap. Det blev allt som allt lite på 16 km. Mot slutet började det regna men annars var det riktigt skönt väder att springa i.

Det var lite prat om kommande lopp och Stockholm marathon. Funderar själv lite på hur jag ska ta mig dit. Båten över, flyga? Vem är påväg och hur tänkte ni isåfall åka? Börjar väl bli dags att fixa resan också så småningom.

Efter långpasset har jag ätit en STOR pastatallrik och sedan läst lite till tenterna. Medveten om att jag borde packa, men just nu kände jag för att sitta på soffan och läsa. Så ifall det finns någon som tycker om att flytta är den mer än välkommen hem till oss denna vecka!!


Vi var egentligen 6 stycken med två hoppade av lite tidigare så fick inte med dem på bild.  På bilden med Freja, Fua och Alex.

8 kommentarer:

 1. Härligt med långpass. Regn eller inte. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja och extra härligt med bra sällskap :-)

   Radera
 2. Jag kommer att åka båt från Åbo på torsdag kväll och hem på lördag kväll efter loppet (ska bo hos släkting). Men flyg från Hfors går också prima. Kollade att det kostar under hundralappen tur retur med Norwegian!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej, ska kolla in lite hur ivrig hejarklack jag har. Men hade själv också tänkt åka båt. Skit jobbigt då man måste boka och bestämma sig så långt på förväg. ;-)

   Radera
 3. Härligt med så mycket löpning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har känts lättast att dra på skorna och fara på en löptur, tiden används bäst då :-)

   Radera
 4. tack för sällskapet, kul att träffa dej då jag hittills bara har läst din blogg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv, väldigt kul att träffas :-)

   Radera