lördag, december 15, 2012

Min avslöjning

Helgen har igen bjudit på väldigt bra föreläsningar och möjligheten att umgås med ett gäng underbara och  människor. Känslan av att det hela snart tar slut känns sorglig och overklig, nästa gång vi alla ses är det licenstenter och sen är det slut.
På fredagen under skoldagen fick jag ett väldigt positivt samtal där jag fick veta att jag blev vald till jobbet som Personlig tränare på ett gym i Helsingfors. Hurra!!
Nästa vecka kommer jag kolla in stället lite mer och i januari börjar själva jobbet. Detta betyder alltså att  våra planer att flytta till Åbo åter igen ändras och denna gång blev det Helsingfors, känns spännande med nytt jobb, nytt hem, nya utmaningar och en massa nya vänner. Livet ler!

På fredagen var jag på träff med några gamla vänner som jag inte sett många gånger de senaste 10 åren, helt underbara var de ännu i dag!! Vi pratade om knäppa minnen från högstadiet och framtids planer/drömmar. Jag känner väldigt starkt att man måste älska det man jobbar med och njuta av det man gör till sitt yrke då detta tar en så stor del av ditt liv. Du är mer på jobbet än någon annanstans känns det som och då måste man ju trivas, eller hur?Det nya året kommer med en massa nya utmaningar. Förutom det nya jobbet har jag och några kurskamrater kommit på en sjukt bra idé ´som vi kommer börja förverkliga i början av året. Tänk vad mycket spännande och roliga grejer det händer på en och samma gång, helt knäppt!

I morgon blir det sista babysimmen innan julpaus och flytt, måste njuta extra mycket!
Hade tänkt springa långpass på eftermiddagen med Running Finland men satsar på ett morgon långpass istället då vi på eftermiddagen har andra planer. Så ifall någon som bor i närheten av Kyrkslätt (eller som vill åka till kyrkslätt) har lust att hänga med är den välkommen!!


Ha en skön lördagskväll!

14 kommentarer:

 1. Grattis till nya jobbat! Vad roligt! :)

  Så mycket spännande saker som händer, kul!

  SvaraRadera
 2. Grattis! Helt super att direkt få jobb när studierna tar slut. :)

  Skulle gärna hänga på, bara det skulle vara sommar. Nu vintertid räcker motivationen inte till för att åka iväg någonstans för att springa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Vi får försöka springa på våren sen :-)

   Radera
 3. Grattis till jobbet, amanda!

  SvaraRadera
 4. Hallå Amanda! Har inte hunnit hålla mig uppdaterad med bloggar på länge, men råkade just idag gå in och kolla lite och läser då din jobbnyhet med allt vad det innebär. Stort GRATTIS och lycka till! Hoppas vi ses på någon Running Finland-runda!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Marianne! Hoppas vi ses snart på någon runda. Kommer ju bo i Helsingfors nu så då ska jag försöka komma med på Running Finland länkar oftare :-)

   Radera
 5. Grattis till jobbet! :) Det kommer att gå galant!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Michalea! Hoppas det, ser väldigt mycket fram emot att börja :-)

   Radera
 6. JÄTTE grattis till jobbet och lycka till i det nya hemmet! Liam kommer att vänja sig fort, men räkna med att han reagerar. För våra pojkar tog det en par veckor, vilket i och för sig inte är någon lång tid men kan kännas ganska hjärtskärande medan den pågår.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Mia! Jag är säker på att han nog reagerar på något sätt. Vi kommer få en tid hemma bara med att packa upp och flytta in ordentligt innan jag måste börja jobba, så det känns skönt. :-)

   Radera