tisdag, december 18, 2012

Flytt tankar och kvällslöpning

Under den senaste veckan har det hänt så mycket förändringar i livet! Jag fick jobb, vi fick lägenheten vi ville ha och nu gäller det att flytta om två veckor. Kände mig så yr av alla måsten och stressen jag har nu så jag var tvungen att fara och springa.
Sprang iväg i skönt tempo. Började tänka på hur spännande allting är och hur roligt allting kommer bli, kunde ändå inte skjuta undan tanken som fick mina ögon att tåras: vi måste flytta från vårt hem. Där Liam lärt sig gå, där han sagt sitt första ord, där han sprungit in i bordet och fått bulor, här satt jag i soffan natten jag började känna värkar och Liam var påväg...För honom är det här hem, för oss är det här hem. Det är alltid tungt att flytta tycker jag men nu är det extra tungt, fastän jag ser fram emot vårt nya äventyr och vet att han är lycklig bara vi är det så gör det lite ont att lämna det vi byggt upp tillsammans här.
Efter 8km stod jag på trappan igen. Kom in genom dörren för att se Liam skrika: hej mamma!! Och skratta.. Inser att hem är vi alla tillsammans och inte ett ställe.
Imorgon skriver jag på arbetskontraktet och efter det skriver vi på lägenheteskontraktet också.. Här kommer vi storstaden!!

4 kommentarer:

 1. välkommen till helsingfors :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :-) Ska bli så spännande att se hur många gånger vi lyckas tappa bort oss på vägen hem från butiken! ;-)

   Radera
 2. Visst är det så. Alltid märklig känsla när man flyttar.
  Men känslan av "hem" kommer ganska fort! Det kommer bli jättebra för er, tror jag. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, känslan av hem brukar komma ganska fort och så är det ju alltid lite kul att få inreda och pyssla om i nya lägenheten ;-)

   Radera