söndag, december 09, 2012

Långpass

Hej igen.. Blev ett tag sen sist, har haft så mycket program hela tiden att jag inte hunnit blogga.
På onsdagen var jag en sväng på blogg gala där jag träffade en massa kul människor och några jag inte sett på (låter hemskt att säga) typ 10 år. Efter en kul kväll och några glas senare åkte jag hem. Hade en massa att berätta om de spännande vinnarna som man fick veta lite mer om och själva festen som var sjukt bra ordnad men tänkte lägga mig på soffan och kolla på ett bandat avsnitt Solsidan istället.

Idag hade jag planerat långpass så efter babysim och en liten tupplur bestämde jag mig för en löptur och blev positivt överraskad då Peter kom med som sällskap. (Liam också i vagnen). Vi sprang iväg längs med nästan oplogade trottoarer och i ett bra tempo. Så otroligt skönt att få hjälp med att skuffa barnvagnen. Skit stolt över Peter som sprang med hela vägen och höll tempo trots att det var löjligt mycket snö längs med vägen och vagnen vägde säkert ett ton. Hoppas i smyg att han inte börjar träna löpning, jag hatar att förlora och just nu känner jag mig så duktig, vill fortsätta känna så!!
Väl hemma efter 16,5km drack vi kakao och åt varma smörgåsar (är medveten att detta lät väldigt strömsö, men för att göra saken lite normalare så kan jag säga att jag inte mjölkade kossan själv och bakade inte brödet).
Imorgon börjar en ny vecka full av spänning! Jag är nervös, ivrig, hoppas och samtidigt försöker jag sjunka ner tillbaks på jorden och inte ha för höga förväntningar. Ska berätta mer om allt det nya spännande så fort jag vågar och vet mer själv ;-)

Hoppas alla haft en skön 2:a advent och njutit av helgen!

2 kommentarer: