måndag, december 10, 2012

Flydde till gymmet

Grym värk i kroppen efter ett hårt gympass.
Jag älskar att springa, vilket inte är nåt nytt, men då jag springer har jag alldeles för mycket tid att tänka. Därför tycker jag att det är hur skönt som helst med ett hårt träningspass på gymmet, för ärligt, då tänker jag bara saker som "en till, en till" eller "fan, vad spända byxor han har på sig", dessutom är det ofta så mycket bekanta där så man lyckas verkligen fly från stress och måsten.
Visst är det bra att ta i tu med stressen och komma på lösningar men ni vet hur det ibland känns som om man inte gör annat än grubblar från morgon till kväll, då är detta väldigt befriande. Jag är en sådan människa som troligtvis skulle dö utan stress, så något allvarligt är det ju inte ;-)

Härligt att komma hem då mommo fixat kvällsmål, borstat tänder, bytt pyjamas och Liam ligger i sängen. Hade tid till två av mina favorit sysslor förutom träning: äta och ligga-framför-tv:n-och-göra-ingenting! Lyx

Hoppas alla andra haft en lika bra start på veckan!


2 kommentarer:

  1. Köra styrka är riktigt skönt! Ibland. Måste få springa lite också. Och tänka... :-D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, man måste absolut springa och tänka också ;-) Ibalnd känns det bara skönt att glömma och inte tänka något alls. :-)

      Radera