fredag, oktober 26, 2012

Vinter löpning och familjemys

Idag startade jag dagen med en löptur i vinterväder! Jag steg upp alldeles för tidigt och kände mig sömnig och omotiverad. Då jag tittade ut märkte jag dessutom att jag måste gräva fram lite vinterkläder att springa i. Note to self: skaffa vintertights!
Då jag väl kom ut på gården blev jag fylld av energi och glädje, för samtidigt som vintern är kall och jobbig betyder det att man får klä sig i varma tröjor, tända ljus på kvällen, använda sin snygga vinterjacka och träna en massa roliga vintersporter.
Jag sprang i 8km och hade huvudet helt tomt under hela löprundan, kändes skönt att koppla av, få snö i ansiktet, andas ut. Det har jag inte gjort på flera veckor.
När Peter kom hem hade han köpte en vacker ros åt mig, blev sååå glad! (Jag kan säga att jag inte ofta får blommor så det är lite extra speciellt de gånger jag får)


Nu ska vi kolla på film och äta något gott för imorgon och söndagen kommer jag att jobba 7-20 båda dagarna. Usch, vad det känns jobbigt att säga det högt..

Hoppas alla har en skön helg!!

4 kommentarer:

 1. Härligt och starta dagen med löpning!

  Oj det var långa jobbdagar! Hoppas det går bra!

  Njut och mys ikväll!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var lite speciellt med snön också. Lite kul måste jag medge. ;-)

   Radera
 2. Vinterlöpning var det ja... Känns som att jag missat hela höstlöpningen med det förbannade knät och nu förkylningen.. :-P

  Spring åt mig med är du snäll! ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, jo det håller väl till nästa vecka, sen börjar det väl regna igen ;-)
   Har blivit väldigt lite löpning för min del också eftersom jag har haft så lite tid över. Känner att jag går av på mitten då jag borde vara på flera ställen samtidigt.
   Vad jobbigt med förkylningen, hoppas du snart slipper den!!! Kram

   Radera