onsdag, september 26, 2012

Full fart framåt

Dagen fullbokad. Pust, nu äntligen sätter jag mig ner. På morgonen busade jag med Liam och vi åt frukost i lugn och ro. Sova dagssömn hann vi faktiskt också med, hehe. Men sen dess har det varit full fart framåt, pinat en kompis med löpning och backar efter det pinat en kund med cirkelträning, efter det gått med mamma och Liam en promenad hem, efter det egen coreträning hemma. Har också fått ihop ca 10 km cykling.Imorgon är det knatterytmik och en massa promenerande på programet. Vi ska träffa lite vänner både jag och Liam, ska bli kul!

Dagen till ära (då jag tror jag brännt närmare 3000 kalorier) äter vi hemgjord pizza med Peter idag, han har också kämpat duktigt med gymträning.

Vad har du gjort?

2 kommentarer:

  1. Berätta mer! har du redan egna kunder? Superspännande. Låter som en otroligt aktiv dag - själv har jag bara jobbat och av träningen blev det noll och intet. Mer imorron istället.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, har några kunder redan. Börjar sakta men säkert och har en hel hög planer och drömmar framåt nu :-) Det jag gillar är att jag samtidigt tjänat pengar som jag fått röra på mig :-)

      Radera