tisdag, september 25, 2012

Framtidsplaner och drömmar...

Idag har jag varit på ett infotillfälle för en coaching utbidning som nu ordnas för första gången i Finland. Det var intressant att lyssna på vetande människor och suga åt sig inspiration till egna planer och idéer av dem. Träffade också en god vän där, vilket var kul!

Idéer snurrar i huvudet, planer, planer, planer. Jag och en kompis har så otroligt bra planer och drömmar. Vågar jag hoppas på att de går i uppfyllelse? Spännande tider just nu. Har många beslut att göra och samtidigt som det är svårt ser jag vartåt det lutar. Känner iver och spänning inför framtiden.
Det är just precis det här jag vill!!!


PS. Jag vet hur otroligt irriterande sådana här inlägg är men måste lite släppa av mig min iver för att få sömn, hehe. Mer får ni veta när jag själv vet mer.. ;-)

8 kommentarer:

 1. Aah, går du den i Raseborg? Sa upp min plats.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, hörde om den och hade gärna gått den men då jag har så mycket med skolan just nu kunde jag inte börja någon skolning till i höst mer :-) Blir färdig i januari från PT-utbildnigen och då hoppas jag att mina framtids drömmar/planer är lite klarare. :-)

   Radera
 2. Åh så spännande det låter!! Hoppas på att få höra mer sen! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så fort jag själv vet mer så, hehe :-)

   Radera
 3. Ja vad spännande! Det där med eventuella flyttplaner låter intressant också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, väldigt spännande :-) Lite osäker och fundersam nu men det lär klarna lite snart :-)

   Radera
 4. Åh vad spännande det där låter! Jag är ivrig på att få höra mer. Njut av känslan, att vara sprallig inför framtiden är helt underbart ju! Kram på dig! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är just vad det är spännande, märker att jag går omkring trött och råddig helatiden då jag har så mycket att fundera på just nu. Ska berätta mer så fort jag vet :-) Kram

   Radera