onsdag, juli 04, 2012

Kvällspromenad till havet

Stannade och kollade på vackra kvällssolen och njöt. 


Vackra solnedgången..


Borde köpa nya dojor, mina börjar ta sina sista andetag tyvärr..Något jag verkligen måste göra ibland är gå då jag alltid är igång med 100%. Min skolkompis sa att jag bränner säkert sjukt mycket kalorier bara genom att vara mig själv, vet inte om det var bra menat eller om han menade att jag var jobbig och skulle lugna mig, hehe ;-) 

Ikväll hade jag inga val, for iväg springande men efter en kilometer måste jag börja gå p.g.a. min grymma träningsvärk i framlåren. Blev istället en skön promenad där jag verkligen hann stanna upp och kolla runt mig på den vackra årstiden vi lever i för tillfället. Kändes nästan lite sorgligt då jag började tänka på hurdan jag är. Hyperaktiv och överallt ska man springa, då missar man en massa saker värt att se.
Från och med nu ska jag gå en stund varje dag och samla tankar och lära mig ta det lugnt med mig själv. Jag tror är orsaken att jag inte gör det är rädslan för mina känslor som någon gång sårats av en människa jag aldrig anade skulle göra det. Jag har ingen panik mer, jag är glad och lycklig men stunder då jag är för mig själv och låter tankarna komma kan jag inte hjälpa att känna mig sårad, det är något jag måste lära mig leva med eftersom det är sår för djupa att leka. 

Fick se en massa fina blommor på hemvägen och så har det kommit SMULTRON. 

2 kommentarer:

  1. Låter som en bra idé. Att ta egentid och verkligen fundera och tänka igenom saker, är nog något många glömmer eller inte orkar lägga tid på.

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Ja, någonting jag kommer ge lite mer tid åt nu, då man verkligen behöver det :-) Kram

    SvaraRadera