onsdag, maj 23, 2012

Träning i nya strumporna

Idag har Peter haft möten varit sent på jobb. Tråkiga dagar sådana..
Men samtidigt har vi hunnit med en hel massa saker som var på "to do" listan. Känns skönt.
På eftermiddagen kom mommo hit och vi gick iväg till sportplanen, ville pröva mina nya kompressionsstrumpor och sprang lite intervaller.


Kände mig trött och fick inte upp farten så jag sprang lugnt runt banan några gånger och sedan tränade jag lite på gräsmattan i solen.  Fick 2x400m intervaller men that´s it. Mamma och Liam gick runt banan och tittade undertiden.  Hoppade och skuttade och tränade magen och armarna, ingen super träning men det får duga för idag. 


 Liam hade plockat en blomma åt mig, söta! Så fick jag en kram också. Han var emellanåt ivrig på att springa och hoppa och "jompa", men sen såg han en sten eller något annat intressantare än träning och sprang efter det..


Så hoppade vi lite, "ooooj" sade han varje gång vi lyckades komma över.. hehe. Så lustigt då min lilla bebis kan prata. Och han pratar mycket och hela tiden, vet inte varifrån han fått det?


Är så glad över mina nya strumpor. Kändes skönt att ha dem på och så är de ju så fina, passade perfekt med mina nya shorts idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar