lördag, maj 05, 2012

HCR i härligt väder

När vi kom till stan var det kallt och blåsigt. Träffade Ulle som hoppades på att det skulle bli en solig dag och hon hade så rätt!!

När jag väntade på starten med Ulle och Linda kikade solen fram och den bestämde sig för att stanna framme resten av dagen. Perfekt dag för halv maraton! 


Kom i mål på 1:49:25 och var nöjd, hade ett medeltempo på 5:20min/km och maxtempo 4:13.  Linda kom genast efter och vi tog en vinnare bild! 

 

Här är jag och Ulle innan start. Visst matchar hon bajamajan bakom? Hehe. :)
Måste ännu säga att Ulle var super duktig och klarade sitt tuffa mål på sin första halv mara! Skitbra!


Nu njuter vi av kvällssolen hemma och väntar på falafel som vi just beställde, gooott! Måste få mat, har inte ätit något ännu sen innan loppet! 


Nu nya mål och träning inför Paavo Nurmi Maraton 30.6. Känns bra då man lägger mål och verkligen lyckas, dessutom lite snabbare än tänkt ;)

12 kommentarer:

 1. Grattis! Vad du är duktig!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Känns bra eftersom det var lite snabbare än mitt mål, så jag är riktigt nöjd :)

   Radera
 2. Stort grattis ännu en gång också här via bloggen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, känns bra nu då man fått mat i magen och kan mysa med film och familjen. Bra känsla!

   Radera
 3. Shit du är också snabb! Grattis. Fint lopp. Jag landade 2:02:39 men är ändå helt nöjd med tanke på ringa förberedelser.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Är stolt med tiden nog eftersom målet var 1.50 (kom lite under, hehe). Bra tid sprang du ju, stolt ska du vara inte bara nöjd!! Kände mig själv lite osäker med kläder först och insåg ganska snabbt att jag hade för mycket, hehe. Man blir ju inte heller smartare till nästa gång, tyvärr ;)

   Radera
 4. Svar
  1. Tack!Känns bra eftersom mitt mål var 1.50 så jag kom lite under :)

   Radera
 5. Tack för sällskapet! Det var jättekul, även om mina ben lite känner av 1:50 pressen idag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv för bra sällskap! Jag har inga känningar i benen av loppet igår, måste fara och springa och träna lite idag så jag också får känna lite träningsvärk som hör till. Känns ju lite overkligt nu ;)

   Radera
 6. Härligt Amanda! Grattis, gick ju jättebra! Vi planerar med Hencki vad vi ska satsa på för lopp senare i sommar. Vi måst först komma allvarligt igång med tränande. Har du några halvmaraton som du kan rekommendera? Eller några terränglopp?

  Kramen, Antonia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! Jag tänkte möjligen fara på esbo strandmaraton (23.9) få se ifall jag springer hel eller halv då och sedan är det Nouxtreme (14.10) går att springa 10,5km eller 21km, tänkte springa 21 då, häng med! Det är ett terränglopp. Sen tänkte jag för skojs skull springa kanontian i Ekenäs 16.6 som bara är 10km, men väldigt kul med massa bekanta. Hoppas ni har det bra och att vi snart kan ses!

   KRAM!

   Radera