torsdag, mars 08, 2012

Rumpträning och glass är min kväll gjord av!!

Sprang på mattan en stund och sen tränade jag rumpan så hårt att i morgon kommer jag att ha svårt att sitta, stå och gå, och det känns bra!!

Lagade till kvällsmål knäckebröd med osten jag köpt och yoghurt med en massa olika frön, nötter, russin, banan, äpple och havtornspulver, gott!!

Mitt gym är alltså lady line (alltså var det idag gymmets nationaldag idag då det var ladies day) och där var en massa happening idag, de sålde t.ex. glass som inte innehåller en massa tillsatser och som var såååå god. Jag köpte en yoghurt glass, skinka åt Peter och ost som jag har tänkt äta nu, nam!
Det blir mycket program i helgen. I morgon kommer Peters kompis hit och på lördag fammo och faffa, ska bli roligt. Har varit lite lat och inte hunnit städa så noga här ännu efter remonten, så jag måste städa i morgon!!

I morgon tänkte jag också hinna på länk, blir endera med Liam i vagnen på dagen eller sen på kvällen om någon vaktar Liam.

1 kommentar:

  1. Hej
    Ser att ni gillar havtorn och förstått hur nyttigt det är. Vill ni beställa mera är ni välkommna. Vänligen Fredrik Larssen
    www.larssens.se

    SvaraRadera