tisdag, mars 06, 2012

Intervallträning i Esport Areena och lite fina nya springkläder!

Har varit på intervallträning till Esport Areena i Hagalund med Running Finland. Jag är så imponerad av Michaela, Anna och Sofia som grundade Running Finland för två månader sedan och redan går det jätte bra. Idag var Huvudstadsbladet och intervjua och de har redan en massa roligt program planerat, är så glad att jag får vara med och springa med dem alla, man blir så inspirerad av sådana människor. Jag tror de alla tre är lite "superwomen" som hinner med en massa och ännu till orkar vara glada och trevliga. Lönar sig att kolla in deras bloggar och Running Finlands hemsida. :)

Här är mitt fynd! Nike springshorts. Vill ha sommar NU!

Och här är mina super fina nya strumpor som jag vann idag! 

Jag åkte alltså dit med buss och startade så jag hade god tid på mig att försöka hitta platsen (har alltså aldrig tidigare varit dit och speciellt inte åkt buss dit!!). Lite dåligt samvete hade jag då jag väntade på bussen för när jag gick hemifrån grät Liam och ville upp i min famn, heartbreaking, men han hade sen jätte skoj med mommo och morbror. Och jag hittade bra fram och hade så mycket tid så jag hann kolla in rean i sportbutiken och hittade där ett par springshorts till sommaren på 40% rea! Dessutom vann jag ett par nya gococo springstrumpor, massa nya grejer att sitta och beundra innan jag går och lägger mig.
Peter hade lång dag på jobbet och kom och plockade upp mig på vägen hem. Nu ska vi se på lite Solsidan och mysa lite.

I morgon ska jag städa och sen försöka hinna med länk och gym.

4 kommentarer:

 1. Jätte kul att du kom! Det är långt för dig och ändu tar du dig med på träningarna! Då snön smälter ska vi nog ta och köra ett pass i närheten av Kyrkslätt också! Promise. Kanske ett riktigt, riktigt lååångpass :) Tåget till Kyrkslätt och så springer vi mot stan :)

  SvaraRadera
 2. Ja, det låter bra med riktigt låååångpass!! :) Annars kommer jag också gärna mot Helsingfors hållet, tycker det är lite roligt att lära känna nya platser samtidigt som jag får springa med bra sällskap, värt resan från Kyrkslätt :)

  SvaraRadera
 3. Vi skall definitivt komma och springa ett pass i kyrkslätt! Är speciellt nyfiken på dina skogsrundor, för sådana är det lite skralt med här i mina hoods.

  Dom där shortsen var nog ett kap!

  SvaraRadera
 4. Joo! så fort snön smälter och man slipper in i skogen och springa igen så finns det en massa kul ställen här :)
  Jag är nog så nöjd med shortsen, sitter och väntar på sommaren nu.. och under tiden går jag omkring med shortsen hemma och är stolt, haha :)

  SvaraRadera