söndag, mars 17, 2013

20km och St Patrick´s day

Idag började jag dagen med 20km löpning i solen. Härligt väder. Är så glad, för nu kommer våren. Första dagen då jag, trots kylan, kände vår i luften. 
Mycket folk var det ute, speciellt ute på isen, sprang själv också över isen för att komma runt. Det var verkligen fint. Var faktiskt det skönaste långpass på länge. Under de senaste löpturerna har jag varit tvungen att kämpa hårt för att ta mig igenom det planerade passet. Det har inte funnits mycket njutning i det hela och jag har känt mig trött. Idag hade jag gärna fortsatt och skulle tiden räckt till så hade jag nog gjort det. 

Hem, snabb dusch, på med gröna kläder och iväg till St Patrick´s day party. Det ordnades på den Irländska krogen Molly Malones och stället var faktiskt fullt med glada grönt klädda människor. Det jag  tyckte var lite extra kul var att det var en familjefest, för alla åldrar. Vi gick därför hela familjen + mormor. 


Detta skulle inte ha fungerat som en finsk fest, det hade genast spårat ur. Här blandades lotteri, mat, dansföreställningar, trollkarlar, ansiktsmålning, Guiness öl och bra musik. Det var inte fel. 
Föräldrarna tog en öl medan barnen lekte med varann, det var väldigt mycket kul planerat för barnen. Stämningen var mysig och hemtrevlig. Faktiskt så hemtrevlig att Liam somnade mitt i oljudet. 
Vi tog en öl och Liam ett glas mjölk. De hade barnböcker till salu, så Liam fick en ny bok innan vi gick hem genom ett soligt Helsingfors.

Hoppas alla haft en fin söndag och St Patrick´s day, för det har vi!4 kommentarer:

 1. Härligt med långpass i solsken! :)

  Så fin du är på bilden! Mysig dag!

  SvaraRadera
 2. Vilket härligt långpass! Och vad skönt med vårkänslor... önskar jag kunde säga att jag hade det också, men här ute snöar det just nu och våren känns tyvärr en bit bort :(

  SvaraRadera
 3. Snygging! Jag blir så glad av din orangea jacka! :)

  SvaraRadera