måndag, december 03, 2012

Quorn, pepparkakor och besök hos doktorn

Helgen har flugit förbi i racerfart!! Har firat min kära väns födelsedag, ätit världens godaste vegetariska-burger, lyssnat på bra musik och fått veta att quorn äntligen kommit till Finland!!
Igår åkte vi till Helsingfors med Liam enbart med en tanke i huvudet, skulle köpa quorn. Jag kanske låter lite galen nu men är så glad med lite variation till matbordet.

Då Liam, efter vårt quorn köp, sov dagssömn i vagnen hade han lyckats göra nåt med armen för han vägrade göra något annat än sitta i min famn med armen stilla i min hand. Han ville inte röra den och vägrade t.o.m lyfta dricka glaset med den armen.
Efter lite panik och stress satt vi på akuten och väntade på att få komma in till doktorn.
Det kom fram att hans radius-ben (mellan handled och armbåge) hade hoppat ur led och sedan då jag klädde på honom för att åka till doktorn så hade den hoppat tillbaka. Enligt doktorn var detta vanligt och ifall den gjorde ont ännu skulle han få en mitella. Hann tänka många galna tankar om en dag med en 2 åring med mitella men som tur var så gjorde den inte längre ont.. Skönt!

Idag har jag känt mig sjuk och seg, vi har åkt pulka en stund, bakat pepparkakor och ätit QUORN. ;-)
Imorgon måste jag känna mig friskare för jag behöver träning för mitt mentala välmående!!! Klarar inte av att sitta still.


4 kommentarer:

 1. Hoppas du snart känner dig piggare och kryare!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Känns nog bättre idag redan och jag tänker försöka mig på en länk :-)

   Radera
 2. Åh det är så frustrerande att känna sig krasslig! Hoppas du börjar känna dig bättre så snabbt som möjligt igen! Kryakram till dig! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Michaela, Kram till dig också!

   Radera