lördag, september 01, 2012

Funktionell anatomi och midnight run

Vilken spännande helg det har varit. På dagen kändes det jobbigt att titta ut i regnet och veta att om några timmar springer vi midnight run men nu, med ett "informationsfyllt" huvud, känns det bra att springa runt och dansa lite regndanser! Få ut all överlopps energi som samlat sig under skoldagarna.
Vi har gått igenom funktionell anatomi och jag har lärt mig så mycket så jag tror huvudet spricker snart. Otroligt intressanta ämnen men samtidigt så stora att allting inte helt enkelt ryms i huvudet på en och samma gång. Mycket nytt men ännu mer kvar att lära, tror inte det tar slut någonsin. Nu gäller det att ha skolboken framför mig varje kväll innan jag somnar!Senare på kvällen ska jag träffa en av mina bästa vänner och vi ska fira en kul kväll tillsammans.
Imorgon ska jag träffa min kusin och sedan på Bodyattack! Ulle ska dra sin första Bodyattck timme imorgon kväll och jag ser sååå fram emot det.

Blivit lite bloggande då skola, migrän och jobb har försökt ta över mitt liv. Nästa vecka måste, bara måste, jag ha mer tid tillsammans med mina pojkar som nu firar en skön helg med farmor och farfar.

En härlig start på hösten allesammans och en mysig helg!

6 kommentarer:

 1. Låter som du har det intensivt..! :-D

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, väldigt intensivt. Denna vecka tar jag det lite lugnare ;-)

   Kram

   Radera
 2. Har också läst anatomi, mycket att ta in men väldigt kul och intressant! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, mycket att lära mig ännu men det är så intressant så jag gör det gärna :-)

   Radera
 3. Fullt upp, men med roliga saker!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, precis så. Trots att det varit stressigt så har det ändå varit så väldigt roligt!

   Radera