tisdag, augusti 21, 2012

7km vagnlöpning

Igår kväll hade jag lust att träna och hade först tänkt fara på step-timme men var ensam hemma med Liam och Peter kom först senare så det gick inte. Istället lagade vi lasagne, bakade bullar, städade och tvättade byk. På kvällen åkte vi via butiken och sedan for jag och mamma på en 5km löprunda. Mamma sprang hela vägen hur bra som helst. När jag kom hem nattade jag Liam och tydligen mig själv också eftersom jag själv också somnade och sov till morgonen.Idag har vi ätit morgonmål och kollat på gamla avsnitt av Bärtil (ett  barnprogram med vuxna människor utklädda till olika djur.. Själv får jag mardrömmar av det men Liam verkar gilla det).
Efter Bärtil for vi ut och springa med Liam. Sprang 7km i lugn takt och såg en massa traktorer, motorcyklar och bilar. På vägen hem stannade vi vid parken och lekte med några andra barn en god stund. Överdos av friskluft innan klockan 10 på morgonen!

Hemma gjorde jag 3x1min planka, 2x1min/sida.
Senare ikväll tänkte jag åka till Grankulla med Liam och kolla in tuffa tisdags höststart. Är det någon annan som har lust att följa med? :-)


4 kommentarer:

 1. Du är så duktig! Jag var också på morgonlänk idag. Det blev "bara" 4-5km, men det känns ändå jätte bra! Skulle ni flytta till Åbo i nåt skede? Vi borde definitivt gå och springa tillsammans isåfall :) Ha det bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Morgonlänk är skönt, borde sticka iväg på morgonen oftare. Vi kommer ännu bo ett tag i Kyrkslätt då jag går i skolan här. Men vi kommer till Åbo och hälsa på, kanske vi kan få ihop ett pass då :-)

   Radera
 2. Kul att springa tillsammans med mamma! Marathonkroppen känns återhämtad verkar det dessutom som - härligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, inspirerande då hon klarar av mer och mer för varje gång :-) min marathon träningsvärk hade jag bara på söndag, efter det har jag mått hur bra som helst, skönt! :-)

   Radera