måndag, juli 23, 2012

Värsta träningspasset på länge!

Regn, regn, regn... Nu kom regnet efter en härlig vecka med sommarvärme och solsken.
Då regnet tog paus bestämde vi oss för en löptur. Tog Liam med i vagnen så han också skulle få lite frisk luft idag och Peter hängde med på cykeln.
Vi gjorde oss färdiga och just då vi skulle starta så började det regna igen, lovely!
Det blev bara 7,5km idag med största delen terräng. Sprang med lite högre tempo denna gång och jag kan säga att på en skala från 1-10 av värsta träningen någonsin, var detta en stark 9 med spysmak i munnen.

Här tänkte jag dö efter en brant backe..
Här var det roligt igen, men då vi kom över ett berg
kände jag spysmak i munnen. Har lite tvångstankar
och kan inte gå uppför backar när jag har vagnen.
Känns för mesigt då!Efteråt var det 3x1min vanlig planka och 1min/sida + lår och rumpträning. Efter rumpträningen brännde  och krampade det så jag inte kunde stiga upp på en stund, det kallar jag bra träning,haha.Då jag kom hem var jag helt DYBLÖT, överallt men inte om fötterna, hurra! Hade mina favorit Gococo strumpor på som lever sina sista dagar nu då det finns en början på hål på andra foten också. (Lite löjligt men de är lite som mina tur strumpor så jag vill inte kasta dem, hehe)


Åt lite gröt med äpple och kanel och nu känner jag mig helt färdig att gå och lägga mig.


4 kommentarer:

 1. Mina Gococo-strumpor gick ju också sönder här nyligen (eller bara en strumpan, men andra är mycket nära också). Känns inte så roligt :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa!! Har gråten i halsen då jag snart måste slänga favorit strumporna, alternativt rama in dem och hänga dem på väggen, hehe :)

   Radera
 2. Bra jobbat! Jag är helimponerad över alla som orkar köra övningar EFTER ett kräkpass. Själv kryper jag upp i fosterställning i soffan och slappar hela kvällen. Haha! :-D

  SvaraRadera
 3. Jag väntade nog ett tag innan jag gjorde övningarna. Lite extra jobbigt var det men Nu efteråt känns det hur bra som helst ;-)

  SvaraRadera