måndag, maj 28, 2012

Springtur i vackra Meiko

Idag vaknade vi då babysimmen tog slut så det blev inget sim idag. Blev däremot lugn morgon med god bär shake och Mumin.

 Uppe på berget med vacker utsikt..
Här var jag så törstig så jag faktiskt funderade på att dricka av vattnet, bestämde mig ändå för att det är smartare att vänta tills vi kommer till bilen. 

Senare på dagen kom Antonia till oss, vi hade planerat att fara och springa. Vi bestämde oss för att åka till  Meiko, ett av Kyrkslätts vackra naturområden. Vi sprang iväg lite omedvetna om vart, följde bara vägen. Blev ett pass med väldigt mångsidig terräng och vi måste på flera ställen pröva våra häcklöpnings färdigheter, eftersom det var så mycket nerfallna träd längs med stigen. Med hjälp av telefon (absolut ingen hjälp av mig, kyrkslättsbon) kom vi runt Meiko sjön och fick totalt ihop lite på 10km med tempo mellan 4.30-9.30min/km, eftersom terrängen ofta var rätt så tung och så stannade vi för att njuta av omgivningen titt som tätt, alltid bra att ha något att skylla på ;-) Men blev nog lite backträning emellanåt.
 Kändes skönt i kroppen efteråt, vi kände av muskler man annars knappt vet att man har, det kallar jag bra träning ;-)

Fin natur, super sällskap och väldigt bra träning. Perfekt!

När jag kom hem hade mina pojkar gått iväg på promenad så jag njöt av frukt och kvark på balkongen.

Pollenvarning!! Det var sjukt mycket pollen överallt, när jag tog av mig mina kompressionsstrumpor dammade ett stort moln från dem. Blåbärs riset i skogen var täckta med pollen, likaså vattnet. Usch!

2 kommentarer:

  1. Hej Amanda! Tack för en skön länk! Jag satt mer bilder via FB-messengern åt dig :-)

    SvaraRadera
  2. Tackis!! Det var så kul länk idag. Det ska vi snart göra om :-)

    SvaraRadera