onsdag, maj 02, 2012

Shoppa Shoppa Shoppa!!

Har idag fyndat kläder på intersports rea. Intersport i Finno hade någon dammskada så de sålde ALLTING billigare. Kläder 50%, skor 40% och cyklar 25% väskor och allt var billigare.Liam hittade också något han ville ha, en PINK cykel, den var så fin :)
Hittade en nike sportbh, Nike skjorta och så fick jag en löparjacka av mamma eftersom jag fyller år i slutet av maj. Mamma fyndade också, hon köpte ett par Röhnisch Anti Shake tights (hon tyckte väldigt mycket om dem) och en tuff grön topp som hon ska ha nu när hon ska gå en springkurs. Vi åkte efteråt via Iso omena och äta. Sprang ännu in via Stadium och köpte ett vätskebälte så jag har till HCR på lördag. Så roligt med nya kläder och roligast av allt på 50% rea!

6 kommentarer:

 1. Åh vad fina kläder! Den där löparjackan har jag spanat in hur länge som helst, men aldrig slagit till pga att den är så dyr. Shit vad fint! Glad för din skull! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den var dyr men med 50% kostade den bara 60€, jag var i himlen. Helt underbart att fara och köpa nya dyra kläder för halva priset. Så glad nu :)

   Radera
 2. Svar
  1. Ja, så fin färg. Väntar bara på att fara ut och pröva den, hehe..

   Radera
 3. Fina kläder! Och det är ju så roligt att hitta plagg man vill ha på rea :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag hade helst köpt allting i hela butiken men som tur insåg jag i långa kassaköerna att det inte skulle vara roligt att leva på nudlar och vatten resten av månaden. ;)

   Radera