söndag, april 29, 2012

20km långpass i fint väder

Fick skjuts till stan och träffade Anna och Marianne utanför Backasgatans simhall i Helsingfors.


 Vi sprang en bit och träffade sedan tuffaste Michaela som kom åkande på sina inlines. Glad och pigg som alltid. Hon hade redan åkt i 20km då hon träffade oss.


Vi började springa och insåg ganska snabbt att vi hade för mycket kläder på oss, det var ju sommarväder ute. Som tur hade jag ryggsäck på mig så vi klädde av oss och packade in i min väska. Kändes genast mycket lättare att springa!


Anna på bilden. Fina skogsvägar sprang vi på, och vi var i Helsingfors. 


Anna och Marianne


Ska nog inte satsa på en karriär som fotograf. Fotat i farten. 


Anna, halva Marianne och mitt finger. hehe.


Så fint väder och så vackra platser har jag fått se idag. Känns alltid lika kul att fara på långpass med Running Finland!


Här är vi alla med bara några km kvar. 


Väntar på tåget, med solen i ögonen, härligt! Vi sprang med Marianne tillsammans till Böle tågstation men gick sista biten, benen kändes så trötta. Vi sprang alla tillsammans ett pass på 20km i ganska bra fart. Åkte med tåget hem och sprang ännu hem från tågstationen så jag fick alltsom allt ihop 23km idag. Känns bra! Glad och lycklig efter dagens pass skall jag nu gå ut i det vackra vädret och leka med Liam. Bättre slut kunde veckan inte fått!6 kommentarer:

 1. Jag är också jättenöjd med dagens runda! Tack för sällskapet! Så pass mycket tog det ändå på krafterna att jag måste ta en liten tupplur efter maten :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var ett roligt långpass. Slumrade till lite på tåget jag också, väldigt trätt. Planerade ändå springa hem från tåget, kändes lite segt i benen nog, men det gick :) tack för idag!

   Radera
 2. Härligt. Och som jag skrev hos Marathonmamman - jag saknar H:fors så mycket när jag läser om var ni sprungit. Nästan så att jag vill flytta tillbaka dit för att få vara med i Running F.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härlig dag var det! Känner själv väldigt dåligt till Helsingfors så det är alltid lika kul att fara på Running Finlands träningar, får samtidigt se nya platser!

   Radera
 3. Åka inlines 2 mil innan ett långpass. Jösses. Imponerande! :-D
  Lät som ett härligt pass. Fina bilder och vägar! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Michaela hängde med ett tag med inlines och åkte sedan hem, hon kom bara och säga hej :) fick lust att själv ta på mig ett par och fara ut och åka ;)
   Det var en fantastisk dag med sol och ett härligt långpass med bra sällskap. Absolut bästa programmet för en söndag som denna :)

   Radera